Billackering Solna

Oavsett om ditt ärende gäller billackering eller ett karosseriarbete tillhandahåller vi på Norrorts Billack prisvärda och pålitliga reparations- och billackeringstjänster som säkerställer att bilen får ett förnyat utseende igen.

Sanningen är att kvaliteten på de olika tjänsterna som erbjuds inom billackering i Solna och Stockholm är väldigt varierande. Faktum är att billackering kräver expertkunskaper och det är inte många som inser hur mycket förarbete och expertis som det faktiskt krävs för att uppnå ett optimalt slutresultat.

Medan många andra aktörer inom billackering i Stockholm med omnejd lägger sitt primära fokus på att förbättra vinstmarginalen, har vi istället valt att lägga vårt fokus på att alltid leverera våra jobb enligt bästa möjliga kvalitetsstandard.

Hos oss på Norrorts Billack i Solna kan du känna dig fullkomligt trygg med att vi är sanna experter inom alla olika aspekter inom billackering och karosseriarbeten.

Vi tar inga som helst genvägar - noggrant dedikerat förarbete är en av de absolut viktigaste faktorerna inom billackering. Som en del av vår förberedelseprocess utför vi alltid alla nödvändiga karosseriarbeten först; såsom repor, bucklor och lägger även till skyddande ytförslutningsmedel.

Med andra ord, vi på Norrorts Billack säkerställer alltid att den befintliga ytan är perfekt förberedd innan den första droppen färg appliceras.

Och låt oss inte glömma, vi använder endast färger av högsta kvalitet för att säkerställa att vi levererar en finish och ett slutresultat som ger våra kunder maximalt med värde för deras investering.

Smart Repair Lackering
Om du har mindre repor eller bucklor på din bil, kan vår populära tjänst Smart Repair Lackering vara ett utmärkt och prisvärt alternativ, istället för mer kostsamma karosseri- och lackeringsarbeten.

Vi på Norrorts Billack lackerar alla bilmärken och samarbetar aktivt med alla försäkringsbolag. Du hittar oss i vår verkstad på Hagbyvägen 1 i Solna, men våra kunder kommer från bokstavligen hela Stockholm med omnejd.

Om du har några frågor om våra tjänster inom karosseriarbeten och billackering i Solna, Stockholm ring gärna till oss på telefonnummer 0704-68 54 23.