Lackskador & Repor på bilen

Ta bort repor i lacken snabbt, effektivt och alltid enligt bästa möjliga kvalitetsstandard!

Vi på Norrorts Billack i Solna åtgärdar lackskador och repor på bilen snabbt och bokstavligen säkerställer att karossen ser som ny ut igen.

Vi använder den senaste tekniken och reparationsutrustningen och har många års erfarenhet av att ta bort repor och åtgärda lackskador på alla olika slags bilmärken.

Lackskador & Repor i Lacken
Vi erbjuder allt från enklare reparationer av mindre lackrepor till komplexa reparationstjänster för bilar med mer omfattande lackskador.

Vår högeffektiva och prisvärda reparationstjänst Smart Repair Lackering är idealisk för alla bilar med mindre lackskador och repor i lacken.

Repor Stötfångare
Det är lätt hänt att man får en repa på stötfångaren på en parkeringsplats eller när man manövrerar i trånga utrymmen, men att köpa en ny stötfångare kan vara väldigt kostsamt.

Vi reparerar repor och även små sprickor på bilens stötfångare och matchar den exakta färgen vilket kommer att säkerställa ett perfekt slutresultat.

Det finns knappast ingen utmaning gällande bilrepor och lackskador som våra professionella tekniker inte har stött på tidigare, vilket är en stor trygghet både för dig och för oss.

Faktum är att du kan känna dig fullkomligt trygg med att du har anlitat en av de absolut bästa för att åtgärda repor i lacken och lackskador i Solna och Stockholm, när du ger uppdraget till oss på Norrorts Billack!

Se även våra övriga tjänster inom hellackering och billackering i Solna.

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor om bilrepor och lackskador på bilar, eller för att erhålla ett kostnadsfritt prisförslag utan förpliktelse. Ring oss gärna nu på telefonnummer 0704-68 54 23.